Avui he fet bunyols de l’Empordà seguint la recepta de Can Jubany de Calldetenes. Són els primers que faig amb llevat per deixar pujar la massa. Altres vegades ho havia fet amb pasta choux.
La propera vegada intentaré fer la massa menys humida, amb el llevat més espès, com quan faig pa, perquè la massa sigui més manipulable i li pugui donar la forma de rosquilla que recomanen a la recepta. He reduït les quantitats a la meitat i la propera vegada ho reduiré a una tercera part com a molt. Surten bunyols per a una setmana (o per a dues famílies nombroses!).
Durant el pastat, m’he oblidat d’afegir l’anís. Com que ja el tenia a punt, l’he hagut de fer anar gola avall.
Judith López Miró said
Hola encant!
Quina pintaaaaaa! i quina mala sort que tinc…no en podré mengaaaaar!
Vaig a buscar al Dario, anem a la piscina. En Juan ha marxat a fer una caminada i no torna fins dilluns al vespre. Demá puja amb globus per primer cop! Gràcies per l’oferiment i per fer-ho arribar tan bellament enmarcat. Aquesta página i el text m’agraden molt.
Petons dolços i bon profit!
Grácies també per la visita d’ahir. Es agradable gaudir de la teva companyia, en Juan pensa el mateix.
Judith